Vi gjorde en REN investering för 30 år sedan vi köpte RAINBOW, den klart bästa investeringen värd varje krona .
Vi har fyra barn som nu är vuxna som fått växa upp i en fräsch inomhus miljö , så när det var dax att gå ur boet gjorde de alla samma goda investering .
Dammsugare i allmänheten har ju ett problem som vi lyckliga RAINBOW ägare slipper nämligen PÅSEN .
Vi vill inte tapetsera vår inomhus miljö med mögelsporer vi vill även andas ren luft.

Caisa Ling Luleå

Caisa Ling Luleå

Rainbow är den bästa proffsigaste dammsugare på marknaden och jag kan verkligen rekommendera den till alla som har extra krav på en renlig tillvaro

Tack Zana

Maurita
Tack Zana

Jag har använt min Rainbow i snart 30 år och den är bara bäst och värd varje krona.
Dammsugare med påse har ett gemensamt problem (påsen). Rainbow tog bort problemet och är därför överlägsen maskiner med påse.

Hans Söderlund

Uppsala
Hans Söderlund, Uppsala

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Kan säga till alla som är skeptiska till Rainbow dammsugaren att INTE vara det. Jag var väldigt skeptisk till en början när jag hörde talas om den. Jag köpte dammsugaren, och jag är mer än nöjd. Det är det första materiella jag hade tagit med om mitt hus hade brunnit! Tror det säger allt. Bästa investeringen någonsin.

Min son hade astma innan jag köpte maskinen. Han inhalerar inte mer, och mår hur bra som helst tack vare Rainbow dammsugaren som tar bort allt damm, pollen, kvalster och u name it!

Jag städar hela huset med den, vilket även resulterat i att jag sparat en heeeeel del. Jag köper inte städprodukter mera. Har haft den i snart 5 år och kan således inte tänka mig annat! Den är dessutom mer uppskattad nu när Covid-19 härjar. Luftrengöringsfunktionen är bäst!

Zana du har förändrat vårat liv till det bästa här hemma. Tack!!!

Haora

Skurup
Haora

Jag var väldigt skeptisk innan presentationen, men jag är glad att jag köpte denna mångfunktionella damsugaren!Min bästa investering! Jag har det i 10 år, fungerar perfekt för rensning av kvalstrar från madrasser, djuprengöring och tvätt av mattor, bilsätter, soffor! Jag är jättenöjd med det! Jag har haft det i 10 år! Nu är jag
särskilt glad för luftrengörings funktionen i covid19 tiden!

Danica

Sverige
Danica

Inköp av Rainbow dammsugare var ett desperat försök att förbättra inomhusmiljö för mig, astmatiker och allergiker. Från 2012 tills nu är det min bästa investering både i hushållsapparater och i min hälsa.TackZana!

Zaga

Lund
Zaga

Investering värd varenda kronan! Städning tar mycket kortare tid och effekterna är uppenbara redan efter en månad av användning. Frugan blev mycket gladare med. TackZana!

Nebojsa

Ljungby
Nebojsa

Rainbow är den BÄSTA hem och arbets dammsugare som jag har haft i mitt liv. Jag kan varmt rekommendera till ALLA som älskar ha rent och bäst när det gäller vårt hus eller arbets plats.

Danijela

Malmö
Danijela

Rainbow är det bästa dammsugare som jag haft hittills. Visste inte riktigt vad det var för en innan presentationen, men efteråt tänkte jag, det är något jag måste ha. Allt man kan göra med den, så många funktioner som ingen annan dammsugare kan göra, allt i ett, plus att man minskar damm i hemmet för minst 30-50%. Tveka inte att höra av er till Rainbow och boka en presentation då kommer ni se och förstå vad jag menar

Danijela

Malmö
Edina