Rengöringstips

”Vattentvätta” din inomhusluft

”För frisk, vattentvättad luft, placera bara din Rainbow i mitten av rummet och kör på den ””låga”” luftrengöringshastigheten.

Rainbow kan också ta bort dålig lukt och eller aromatisera luften i ditt hem. Lägg bara till Rainbow Fresh Air-lösningen eller någon Rainbow-dofterna i vattenbehållaren.”

Rengöring av klädda möbler

Rainbow har många användbara tillbehör, men få är lika mångsidiga som klädselverktyget. Klädselverktyget är utmärkt för rengöring av soffor, stolar och andra heminredningar. Det är också bra för att försiktigt rengöra kläder och ytterkläder – inklusive ull, pälsrockar och delikatare tyger.

Rengöring av svåråtkomliga områden

Vår Rainbow Coil Cleaner är en väldigt liten men praktisk accessoar. På grund av sin smala design kan den enkelt användas för att rengöra under din tvättmaskin eller torktumlare och för att dammsuga de synliga kylspolarna i ditt kylskåp. Du kan till och med använda den för att rengöra svårtåtkomliga platser i ditt hem eller din bil.

Rengöring av dynor och kuddar

Visste du att du kan rengöra dina kuddar och dynor med Rainbow? Det är det Rainbows Aerofresh-väskan är desingad för. Så här gör du det:

  1. Placera din kudde i Aerofresh-väskan.
  2. Med klädselverktyget fäst vid änden av staven, håll väskan tätt runt staven. Slå på din Rainbow och invänta tills all gamml luft sugs ut.
  3. Sedan, utan att släppa påsen och staven, fäster du slangen på luftutsläppet på din Rainbow. Din kudde kommer att ”fluffas” med ren, vattentvättad luft.

Att använda dammborsten

Glöm inte att sätta dammborst-fästet för att kunna använda i hela huset. Fäst den på din Rainbow stav och omring rummet med dammsugande kraft. Börja i ena änden av rummet och dammsug speglar, persienner, gardiner, lampskärmar och fönsterbrädor. Slutför rengöringssvepet genom att fästa dammborsten i en utsträckt slang för att nå takfläktblad och gesimskivor, och väggar i högt tak.

Dammborsten är idealisk för känsliga rengöringsarbeten – dess fina borstar rengör porslinet försiktigt, konstföremål, fönstergardiner etc. Men du kan också använda den för att försiktigt rengöra familjens hund eller katt, försiktigt avlägsna damm, smuts och lösa husdjurshår. Och det är perfekt för att damma av växter.

Hårda ytgolv? Inga problem

”Genom att lägga till Rainbow RainJet i ditt rengöringssystem kommer du att kunna utöka din kapacitet till att våtrengöra keramiska plattor och andra typer av golv.

Rainbow Clean Floor-lösningen är den kompatibla vätskan som kan användas med din RainJet för snabb rengöring och gnistrande resultat. Fråga din auktoriserade Rainbow-distributör hur du kan få en RainJet. ”

Användning av Rainbows Uppblåsningsverktyg

”Genom att ansluta slangen till Rainbows frånluftsöppning kan du enkelt blåsa upp strandbollar, luftmadrasser och uppblåsbara leksaker med uppblåsningsfästet.

För det andra, genom att använda frånluftsöppning i ””sug”” -läget, har du det perfekta verktyget för rengöring av trånga utrymmen, som fönsterbrädor, kylspolar och bakom apparater”

Använda sprutverktyget

”Rainbow kan användas med den geniala Rainbow sprutverktyget. Fäst bara Rainbow sprutverktyget till din Rainbow stav, anslut slangen till frånluftsöppningen och använd kraften i Rainbow för att byta ut många vanliga hushållsprayprodukter.

Du kan till och med fylla sprutan med vanligt hushållsvatten och använda det för att mista dina krukväxter eller rengöra skärmfönstren.