Om oss

Rainpower AB är den enda registrerade importören av Rainbow systemet sedan 2010. Vi bygger och utvecklar ständigt ett team av framgångsrika medarbetare, chefer och distributörer. Medarbetare har möjlighet att ständigt förbättra och utvecklas i branschen, att tjäna utan begränsningar såväl som en chans att vinna fantastiska resor, belöningar och bonusar. Vi har tiotusentals nöjda användare av Rainbow rengöringssystemet över hela Sverige.

Förutom leverans och installation av Rainbow, ger vi våra kunder en garanti för säkerhet också support i form av auktoriserad service, upphandling av reservdelar och förbrukningsvaror. Samarbete och kontakt med våra kunder är kontinuerligt, eftersom vi tror att bara en nöjd kund kan rekommendera vidare. Rainbow-teamets motto är: Se för att tro! Du kan bara se Rainbow-enheten i ditt hem. Du kan boka in en tid för en demonstration / uppvisning i ditt hem via telefon, eller så kan du fylla i följande formulär så kommer vi tillbaka till dig så snart som möjligt.

0
år
0
Vi bygge
0
originalprodukt

Rainbow-teamets motto är:

Se för att tro!

Du kan bara se Rainbow-enheten i ditt hem. Du kan boka in en tid för en demonstration / uppvisning i ditt hem via telefon, eller så kan du fylla i följande formulär så kommer vi tillbaka till dig så snart som möjligt.

Kommentarer